Total Reset Allergie-therapie

Wat houdt de Total Reset allergie-therapie in?        

De gevolgen van een allergie of intolerantie kunnen heftig en ingrijpend zijn: huidaandoeningen, hooikoorts, astmatische klachten, ademhalingsproblemen, maag- en darmklachten, constipatie, diarree, spier- en botproblemen, chronische vermoeidheid, hoofdpijn, migraine en ook gedragsstoornissen. Ook kunnen zij emotioneel zeer belastend zijn.

De allergie-therapie mogelijkheden van de Scio en Mora combineer ik met een techniek om het lichaam en zijn functies in zijn geheel te reprogrammeren.

Een allergie of intolerantie veroorzaakt een blokkade op het Oosterse energievoorzieningsysteem; het meridianenstelsel, waardoor de energie niet of niet voldoende kan stromen. Hierdoor worden bepaalde organen minder goed van energie voorzien wat hun werking, al dan niet in samenwerking met andere organen, niet ten goede komt. Daarnaast is er een andere niet te verwaarlozen reactie van het lichaam op deze stof: het reageert alsof het een “vijand”, bijvoorbeeld een virus is!

Wanneer je lichaam in aanraking komt met een virus, en de energie dusdanig verzwakt is dat de normale beschermers het door laten, gaat het lichaam aan de slag om zo snel mogelijk een actie te ondernemen waardoor dit virus het lichaam wordt uitgewerkt. Dat is een prima reactie op een virus, maar een dergelijke reactie wil je niet op een broodje of op een sinaasappel. Je wilt de voedingsstoffen opnemen, er gebruik van maken om al je organen goed te laten functioneren. Bij een allergie of intolerantie is er ergens een verkeerd seintje naar de hersenen gestuurd, en dat moet gecorrigeerd worden.

Door blokkades op te heffen en de reactie op het allergeen te corrigeren, kan de energie weer stromen. Vervolgens verdwijnen de klachten die daaruit ontstaan waren, neemt je lichaam de nodige voedingsstoffen ( vitamines en mineralen) weer op en draagt je voeding weer bij aan een gezonder lichaam.

De behandeling

De behandeling is ontstaan uit Kinesiologie, Chiropractie en Acupunctuur. Kinesiologie en Bioresonantie worden gebruikt om de reactie op de stoffen waar men mee in aanraking komt te meten. Dit kan voeding zijn maar ook omgevingsstoffen zoals bijvoorbeeld huisstof, pollen of stoffen die men aanraakt; bijvoorbeeld nikkel.

Emoties waar men klachten uit ontwikkeld heeft, zijn ook op deze manier op te sporen. Chiropractie en Acupunctuurpunten worden gebruikt om het zenuwstelsel en het meridianenstelsel te activeren en zo de ongewenste reactie op een bepaalde stof/emotie om te zetten naar de gewenste reactie.