Over mijzelf

Mijn naam is Esther Bijlemeer.  Ik ben een voormalig docente in het Voortgezet Onderwijs en ik heb diverse functies in het bedrijfsleven bekleed. Daarnaast verdiep ik mij al vele jaren in natuurlijke therapievormen welke het zelfgenezend vermogen ondersteunen en bekrachtigen.  Waarschijnlijk is de nieuwsgierigheid naar deze vormen van therapie deels aangeboren,  maar het heeft  ook te maken met het feit dat ik zelf chronisch ziek ben geweest.

Tijdens deze ziekteperiode liep ik vast in de beperkingen van het reguliere systeem en maakte ik, in mijn zoektocht naar heling,  kennis met vele complementaire, natuurlijke therapieën. Ik merkte dat deze therapieën -vaak zonder enige bijwerkingen- effectief en gezondheids-bevorderend werkten. Zodoende werd het zaadje geplant om zelf therapeut  te gaan worden. Inmiddels ben ik dankzij de therapievormen die ik nu zelf ook aanbied, weer zover hersteld dat mijn wens om therapeut te worden, natuurlijk na een heleboel studie, werkelijkheid geworden is!

Lichaam en geest vormen samen een geheel. Door naar het geheel te kijken, kom je tot de kern van een probleem. Ik ga ervan uit dat ieder lichaam een zelf genezend vermogen heeft.  De door mij aangeboden therapieën zijn erop gericht om blokkades op te sporen en op te ruimen en het  zelfgenezende vermogen aan te spreken én te ondersteunen, zodat het lichaam de kans krijgt zichzelf te helen.

Als Traditioneel Chinees Geneeskundig Acupuncturist kijk ik met zowel de Westerse- als met een Oosterse blik naar uw klachten. Deze twee visies verenigen; daarin ligt voor mij de kracht. Uw klachten kunnen behandeld worden met Acupunctuur, Bioresonantie, Total Reset en Quantum Biofeedback. Eventueel aangevuld met bijvoorbeeld cupping, guasha, kruiden, voedingssupplementen, essentiële oliën en een voedingsadvies.

Tijdens de Lerarenopleiding Voortgezet Onderwijs heb ik mij, middels een Minor gedragsproblematiek, extra verdiept in gedrags- en leerstoornissen zoals AD(H)D, Autisme, Dyslexie & Dyscalculie. Quantum Biofeedback- & Bioresonantietherapie zijn zeer goed inzetbaar bij dergelijke aandoeningen daarom heet ik u, én uw kind(eren) ook juist bij deze problematiek van harte welkom in mijn praktijk!