Bioritme-therapie

Bioritme-therapie
Vliegend personeel heeft te maken met bijzondere werkomstandigheden. Zij werken vaak onregelmatig en draaien lange diensten, zowel overdag als ’s nachts. Daarnaast reizen zij van tijdzone naar tijdzone. Al deze omstandigheden kunnen zorgen voor een verstoord bioritme.

De bioritme-therapie is erop gericht om, het lichaam weer in het juiste bioritme te brengen. Op natuurlijke wijze wordt het slaap-waakritme weer in balans gebracht. U zult hierdoor snel herstellen van uw vlucht. Ook mensen die veel met het vliegtuig reizen voor bijvoorbeeld hun werk kunnen veel baat hebben bij deze therapie.

Straling
Werken op grote hoogte brengt bovendien een hogere stralingsbelasting met zich mee. De regelmatige blootstelling aan schadelijke kosmische straling kan grote gevolgen hebben voor de gezondheid. De bioritme-therapie is erop gericht om de belasting met deze schadelijke straling te verminderen of zelfs volledig weg te nemen.

Na afloop van de 20 minuten voelt u zich weer snel in balans zodat u optimaal kunt genieten van uw vrije tijd en u weer verfrist aan de volgende vlucht kunt beginnen!